27-11-2004: 600.000 patriotes es manifesten per la Llengua Valenciana.

mani27n

El 27 de Novembre de 2004 passarà a l’historia. Algun dia els chiquets valencians estudiaran en els llibres de text que el poble valencià patí un genocidi cultural durant molt de temps, que l’imperialisme catalanufo –en la connivencia dels politics valencians- tractà d’exterminar la Llengua Valenciana i impondre el catala en el nostre païs. I estudiaran que el 27-11-2004 el poble es llançà als carrers a dir prou de tant de fascisme catala i prou de ser una moneda de canvi entre Espanya i Catalunya. Els malintencionats diuen que la llengua ya no interessa a la gent, que el conflicte està superat, pero més de 600.000 patriotes han acodit en defensa de l’identitat. 600.000 goles clamant: “¡Llengua Valenciana, mai catalana!”. Glorios. Apoteosic. El cel deu ser molt paregut a aço.

El Partido Popular (PP) ha tractat de boicotejar la manifestacio a tota costa. Primer, minimisà la seua incidencia a través de la manipulacio en Canal Noi i Radio Noi. Segon, ha tractat de desactivar-la a través del manifest Broseta, un document redactat en catala que demana la defensa del nom de la llengua, que no de la llengua en sí (és dir, en la practica diu que els valencians parlem catala pero que cal dir-li Valencià). Tercer, la policia local –controlada pel Partido Popular– ha rebaixat les sifres d’assistencia a 30.000 participants. Una senya tan fiable com Pinocho i que es desmonta facilment; quan l’inici de la manifestacio ya havia arribat a la Plaça America el final de la manifestacio (que es trobava més o manco per la FNAC) encara no havia donat ni un pas.

Pero a pesar de tots els obstàculs la movilisacio del 27-N ha segut multitudinaria, exit rotunt i sense paliatius i cal donar l’enhorabona als seus promotors, la Federacio Coordinadora d’Entitats Culturals del Regne de Valencia i Coalicio Valenciana (CV) en Joan García Sentandreu al capdavant de tots ells. Ha segut tal l’exit de la manifestacio que el PP tremola i a Paquito Camps li cau la merda pel camal. Este acte ha servit per a fer vore que el poble no és tan meninfot, que està fart de catalanofascisme i que vol Idioma Valencià, i per a fer renaixer el valencianisme politic qual Au Fenix. En este cas de la mà de CV que ya prepara 60 seus locals, i candidatures per a la Generalitat i 300 ajuntaments. Si Deu vol, el catalanisme pot tindre data de caducitat en 2007.

 

FONT: Llengua Valenciana Sí. 29-11-2004.

—————————————————————————–

¿T’agrada l’articul? Pots llegir molts més com este en el meu llibre PER A OFRENAR NOVES GLORIES A VALENCIA. ¡Fes clic en la portada!

portada-sa-lluna-3a

1 comentario (+¿añadir los tuyos?)

  1. J.Ferrer
    Sep 03, 2014 @ 18:43:59

    articul de 2004

    Me gusta

    Responder

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: