Carod-Rovira i Hitler: pareguts raonables.

carodiadolf

¿En qué es pareix el despota alema Adolf Hitler i l’ultranacionaliste catala Josep Lluïs Carod-Rovira?

1) Els dos obeixen a un fort sentiment d’autoodi. Adolf Hiler massacrà als judeus (a pesar de tindre ascendencia judeua) mentres que Josep Lluïs Carod-Rovira odia als espanyols als qui tilda de charnegos. Lo qual sorpren si tenim en conte que el pare de Carod és aragones i Guardia Civil i que treballà per al regim franquiste. Carod considera charnego a son pare, de qui s’avergonyix.

2) Tant Carod com Hitler són uns imperialistes. Hitler deya: “En els Sudets parlen alema, són alemans”. En eixa excusa acabà invadint un païs a on es parlava chec. Carod diu: “En Andorra es parla catala, són catalans”. En eixa excusa vol anexionar-se un païs a on és parla Valencià.

3) Els dos tenen vinculs en la violencia; Hitler tenía a l’eixercit nazi, Carod se sent de lo més a gust en manifestacions a on clamen a favor de Terra Lliure o reunint-se en els seus amics de ETA.

4) Hitler era raciste, creïa en la raça superior (l’aria), Carod és etniciste; creu en l’etnia superior (la catalana).

5) Tant Hitler com Carod aboguen per un nacionalisme expansioniste, excloent i delirant que els otorga el dret d’aplastar, humillar i anexionar-se al restant de pobles.

6) Per a Hitler tot el qui no pensara igual que ell era el seu enemic, per a Carod tot el qui no pense igual que ell és un fasciste, i per lo tant enemic.

7) Els dos obeixen a un moviment nacional-socialiste, en el cas de Hitler, més de nomenclatura que una atra cosa, en el cas de Carod de fet.

8) Tant Hitler com Carod reinventen el passat, el reescriuen a la seua conveniencia, en tot tipo de falacies i mits.

9) Els dos fan servir el chantage; Hitler reclamava anexionar-se nacions si no volien que s’enfadara, Carod amenaça en boicotejar els presuposts de no exterminar el Valencià.

10) La politica de cedir no valgue en Hitler, ni tampoc en Carod, són insaciables i sempre volen més, l’unica forma de detindre’ls és plantar-los cara.

 

FONT: Llengua Valenciana Sí. 28-11-2004.

—————————————————————————–

¿T’agrada l’articul? Pots llegir molts més com este en el meu llibre PER A OFRENAR NOVES GLORIES A VALENCIA. ¡Fes clic en la portada!

portada-sa-lluna-3a

1 comentario (+¿añadir los tuyos?)

  1. J.Ferrer
    Sep 03, 2014 @ 18:44:16

    articul de 2004

    Me gusta

    Responder

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: