Es ven regne. Rao: Partido Popular.

¿Està voste interessat en una bona inversio immobiliaria i patrimonial? Li oferim no un terreny ni una finca sino un païs sancer a preu d’autentic saldo. Es tracta del Regne de Valencia, més conegut com el Levante feliz. Pero deu voste afanyar-se perque ya nos queda molt poc per vendre i l’oferta nomes durarà fins a agotar existencies. Si està interessat, no dubte en passar-se pel carrer Genova 13 o telefone al 91 557 73 00 i li informarém sense cap compromis. Pregunte per Mariano.

Ya es va vendre l’Idioma Valencià a canvi del recolzament politic de Convergencia i Unio. I els valencians, clar, sense rechistar, acceptarem la venda.  Ya se sap… per a ofrenar noves glories a Espanya engolirém en el catala i en lo que faça falta. Es ven la nostra historia i cultura. El Regne de Valencia dins de molt poc no haura existit mai en els llibres de text que estudien els nostres fills. Ausias March, naixcut en Gandia, era un poeta catala. I ni cal dir que la nostra nacio es diu països catalans.

S’ha venut la nostra economia. Som l’autonomia més endeutada de tot l’Estat (tenia rao el PP quan diu que som una comunitat lider… com a minim en deute). Hem venut el futur dels nostres fills, que ya naixen hipotecats fins a les celles, per a que els peperos puguen montar els seus parcs tematics i obres faraoniques. Bancaixa ara la controla Rodrigo Rato, Banco Valencia està en venda i la Caixa d’Aforros del Mediterraneu (CAM), totalment quebrada, es subasta al millor postor.

La nostra agricultura tambe fon venuda: nos inunden de productes marroquins cada volta que el rei de Marroc d’enuja i ya hem renunciat  al transvas de l’Ebre per a no incomodar als nostres amos de Barcelona. Ara queda la guinda del pastis: la sanitat i educacio publiques. El copagament sanitari vindra despres d’eleccions per a que nos acostumem a la privatisacio que ve. I com ya no hi ha ni un duro per a construir nous coleges publics, l’educacio queda en mans de centres privats.

¡Aprofiten l’oferta senyors! ¡Que estem acabant les ultimes existencies i tanquem (el Regne de Valencia) per liquidacio! ¡Aprofiten la ganga i compren ara que encara poden les despulles d’un regne milenari! Aixo sí, deixen de demanar preu per l’inteligencia, la vergonya i la decencia dels votants valencians, que eixa la varem vendre fa decades i no mos queda ni una gota. Tan barata estava que se la varen emportat tota en un plis. Es ven regne. Rao: Partido Popular, carrer Genova 13.

FONT: Som nº 252. Novembre 2011.

7 comentarios (+¿añadir los tuyos?)

 1. Jose
  Oct 14, 2011 @ 18:32:17

  Impressionant mestre, m’ha agradat molt.
  Per cert, t’has oblidat del Tren, he sentit que tambe tenen intencio de vendre’l.
  I pensar que son els que van a salvar a Espanya…

  Me gusta

  Responder

  • J.Ferrer
   Oct 15, 2011 @ 17:19:48

   Yo no voria malament una privatisació del ferrocarril si se fera ben feta. En Estats Units hi hagué una iniciativa semblant: se li va oferir a un conjunt d’empreses que feren (en diners privats) un corredor ferroviari només per a mercaderies. Aixina els productes industrials no havien de compartir via en els trens de passagers i tenien més eixida ccomercial. I a canvi se’ls donà a eixe mateix conjunt d’empreses la concessió de gestionar els trens de passagers.

   Me gusta

   Responder

 2. Francesc
  Oct 15, 2011 @ 13:17:13

  Molt subjetiu tot, mala opinió, llenguatge horrible i amb moltíssimes faltes d’ortografia.

  Me gusta

  Responder

 3. Francesc
  Oct 15, 2011 @ 13:17:47

  Ah molt be, que l’has de moderar, així t’assegures de que només hi escriga la gent que tu vols escoltar.

  Me gusta

  Responder

 4. Noticias
  Nov 28, 2011 @ 10:57:27

  Es muy interesante tu web, voy a seguir leyendo

  Me gusta

  Responder

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: