Colonia Autonoma Valenciana.

097 NV

A proposit de que en estos dies es parla de reformar l’Estatut i tots els grups socials i politics aprofiten per a fer-ne propostes, no vullc ser yo menys que ningu. La meua proposta és que es canvie la denominacio oficial del territori, la qual passaria de Comunitat Autonoma Valenciana a Colonia Autonoma Valenciana, un nom molt més adequat a la realitat social i politica del poble valencià, un nom que faria honor a lo que realment som.

I arguments a favor no em falten. Primer, el president del Consell d’Estat, Francisco Rubio Llorente es permitix el lux de manifestar-se a favor de la Comunitat Nacional Catalana en la propia Valencia. Algo tan sols comparable a que el rei de Marroc Mohamed VI reclamara en la propia Ceuta l’anexio de Ceuta, Melilla i les Canaries a mans del seu païs. Pero no passa res, els valencians aguantem… ¡Que lo d’engolir se mos dona be!

En acabant mos desdejunem en que un canal catalanufo (Info TV) emetrà en Valencia. Més tart, mos pregunten des de la Generalitat Catalana que si volem el Canal Eurorregio -la Televisio dels Països Catalans-, i encara que Paquito Camps ha dit que no, estic convençut de que en quant governe el PSPV els valencians pagarém en els nostres imposts una televisio que en el mapa de l’orage inclou a Valencia dins de Catalunya. No passa res.

El PP, PSPV i EU volen incloure l’Academia Valenciana de la Llengua Catalana (AVLLC) en l’Estatut, lo qual significarà la mort oficial i estatutaria de la Llengua Valenciana i que els valencians parlem catala. I per a acabar, Eliseu Climent i els seus subvencionats nois provinents de Tarragona, mos visitaran com cada 25 d’Abril. ¿I a tot aço qué contesta el poble valencià? «Si, buana». Lo dit: ¡¡¡volem Colonia Autonoma Valenciana ya!!!

 

FONT: Llengua Valenciana Sí. 21-4-2005.

—————————————————————————–

¿T’agrada l’articul? Pots llegir molts més com este en el meu llibre PER A OFRENAR NOVES GLORIES A VALENCIA. ¡Fes clic en la portada!

portada-sa-lluna-3a

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: