19-2-2005: 30.000 valencians demanen la dissolucio de la AVLLC.

087 concengran4

Hi ha qui no es cansa de repetir que l’Academia Valenciana de la Llengua Catalana (AVLLC) és un ent que du la pau llingüistica, el consens, la superacio d’un conflicte esteril que no porta a cap de lloc. Pero lo cert és que l’Academia de Zaplana (AZ) és una institucio que es desacredita ella sola, i que la Batalla de Valencia està hui més viva que mai. Despres de que la AZ haja firmat un dictamen que diu que el Valencià és la mateixa llengua que el catala, Coalicio Valenciana (CV) s’ha afanyat a convocar una concentracio en la Plaça de la Verge, a escasos 100 metros de la Generalitat, per a protestar contra este Partit Prostituit (PP) venut a Catalunya que per tal de tornar a governar en Espanya, està dispost a fer-ne de Valencia la Catalunya Sur.

Encara que apenes ha hagut temps de publicitar-la, més de 30.000 valencians han secundat esta concentracio de protesta del 19 de Febrer. Els chiulits s’han succeit de forma atronadora contra Camps, el PP i la AVLLC. Una marea blava i valencianista ha dixat ben clar lo que pensa: “¡Camps dimissio!” i “¡AVLL, derogacio!”. I és que Joan Garcia Sentandreu ha criticat durament al PP, el qual manté un pacte en Convergencia i Unio (CIU) per a catalanisar i colonisar Valencia a canvi de que CIU recolze al PP en la governabilitat d’Espanya. Valencia és moneda de canvi entre Espanya i Catalunya. L’interes general de l’Estat passa per sacrificar i humillar a Valencia. Aixo mos ocorre als valencians per votar per partits catalanufos com PP-CIU o PSOE-ERC.

CV pren cada volta més força, està inaugurant seus locals a ritme frenetic i en 2007 estarà dins de les Corts, si Deu vol. Per contra, al president Paquito Camps li cau la merda pel camal: sap que en el seu deliri catalanufo ya ha autodinamitat la seua majoria absoluta i porta al Partido Popular cap a l’immolacio. Ya no mos val aixo de que Camps defen el Valencià (no, ell defen nomes el nom “valencià” pero res més, és dir, defen que els valencians parlem catala pero que li diem “valencià”). Ni tampoc que no compartix les tesis de la AVLLC perque si aixina fora, la dissoldria. Camps fa oficial el catala en Valencia i despres va de valencianiste per la vida. Mos pren per imbecils pero ya no enganya ni als chiquets. El teu somriure d’hipocrita desapareixerà en 2007.

 

FONT: Llengua Valenciana Sí. 21-2-2005.

—————————————————————————–

¿T’agrada l’articul? Pots llegir molts més com este en el meu llibre PER A OFRENAR NOVES GLORIES A VALENCIA. ¡Fes clic en la portada!

portada-sa-lluna-3a

1 comentario (+¿añadir los tuyos?)

  1. J.Ferrer
    Sep 23, 2014 @ 09:59:31

    articul de 2005

    Me gusta

    Responder

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: