Espanya pert, Valencia guanya.

cantada.1

És curios pero en la Seleccio Espanyola de futbol sempre passa lo mateix. Recorde fa uns anys que la prensa destacava que Espanya era la favorita per a guanyar el mundial. I ho dia unicament perque havia fet una fase de classificacio brillant. Aixo sí, obviaven que en dita fase els rivals eren Chipre, Israel, Austria, Bosnia, etc., etc. Novament s’ha tornat a escampar l’euforia i el triumfalisme pel fet de vencer a equips com Arabia Saudita i de nou s’ha tornat a oblidar que tradicionalment Espanya acostuma a ser forta en els debils i debil en els forts…

Pero l’unica veritat és que Espanya mereixia perdre. ¿Per qué?

-Perque no poden dir que Espanya es troba al mateix nivell que Alemanya, Argentina o Brasil pel sol fet de vencer per quatre gols a zero a una panda d’aficionats com Ucrania.
-Perque aci es pensaven que per vencer a Tunisia, Espanya guanyaria la Copa del Món.
-Perque l’alineacio la fa el Marca, la SER i la prensa de la Meseta.
-Perque Luis Aragonés ya no és lo que era.
-Perque no pots dixar en la banqueta a un porter quatre voltes vencedor del Zamora com Santiago Cañizares i ficar de titular a Iker Casillas, que no ha segut el millor porter de la lliga mai.
-Perque no es pot subestimar a una campeona del món com França.
-Perque no es pot subestimar a un tres vegades millor jugador del món com Zinedine Zidane.
-Perque els valencians per un minim de decencia hauriem de donar l’esquena a una Seleccio Espanyola que representa a un estat que mos diu que “els valencians parlen catala” i que “als valencians aigua ni per a paelles”.
-Perque l’alcalde de Paiporta ha insultat als valencians i europeus retirant les banderes valenciana i europea i dixant tota sola la bandera estatal en l’excusa d’animar a la Seleccio de la Gran Madrit.
-Perque la Seleccio dels valencians és la Seleccio Valenciana.

M’alegre de que Espanya haja caigut. Sincerament. Yo sols podria animar a eixe païs si em permetera fer-ho en la meua llengua, pero com que Espanya prohibix i extermina el Valencià, per amor propi em negue a fer-ho. Molts espanyols entenen que Espanya es la Gran Madrit. Per aixo que no es sorprenguen si despres en Galicia, Euskadi, Catalunya o inclus en Valencia en menor mida s’escolten coets i cants celebrant els gols de França. Algo rar està passant en esta Espanya en la que cada dia més espanyols pareixen no tindre cabuda ni lloc.

 

FONT: Llengua Valenciana Blogspot. 1-7-2006.

—————————————————————————–

¿T’agrada l’articul? Pots llegir molts més com este en el meu llibre PER A OFRENAR NOVES GLORIES A VALENCIA. ¡Fes clic en la portada!

portada-sa-lluna-3a

1 comentario (+¿añadir los tuyos?)

  1. J.Ferrer
    Ago 07, 2015 @ 10:29:35

    articul de 2006

    Me gusta

    Responder

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: