Proxima parada: Tercer Pacte del Pollastre.

dinero

Tot fa pensar que els mercenaris de la Unión Popular (de valenciana no té res) s’han venut una atra vegada. Tot augura uns negres presagis per a l’unitat del valencianisme. En els proxims mesos es podria escenificar un teatre de cara a l’opinio publica. S’orquestaria una taula de negociacions per a teoricament unir-se a Coalicio Valenciana, una mera representacio teatral ya que la UP ya hauria firmat en el Partido Popular (PP). Al final de tot dirien que no han pogut arribar a un acort en Sentandreu, perque és un radical i un intransigent. D’una atra banda ya tenen l’excusa preparada per a anar de la mà del PP; no és una atra que evitar un tripartit d’esquerres en el païs.

Repassem els indicis:

1) Durant més d’un any la UP ha estat marejant la perdiu en CV per al final no arribar a res.
2) Joaquim Ballester no expulsà als artifexs del Segon Pacte del Pollastre: Valer Eustaquio, Juli Chanzà, etc.
3) S’incorpora a l’eixecutiva a Vicent González-Lizondo fill, com a submari infiltrat del PP.
4) El pepero Esteban González Pons parla de la possibilitat de que PP i UP es presenten juntes en 2007 i de que l’Academia Valenciana de la Llengua Catalana “no supondria un obstacul per a eixe acort”.
5) Josep Manuel Miralles passa de ser un desconegut a convertir-se en home de palla de Lizondo.
6) Lluïs Melero impedix a la llista de Chimo Galcerà presentar-se a les eleccions a la presidencia de la UP.
7) No content en aço, Miralles s’autoproclama president sense ni tan sols efectuar votacions puix a pesar de no tindre cap contrincant podria haver-se donat la situacio de rebre més vots blancs o nuls que al seu favor.

No sé vosatros, pero a mi m’arriba al nas olor de pollastre rostit. La Unión Popular s’hauria venut una vegada més, aixo sí, a canvi d’un carrec per a Miralles, Lizondo i potser per a algun atre panchacontent. Sols caldria saber si la UP definitivament es disol per a integrar-se en el PP o si per contra hi haura un acort preelectoral a on es mostren de forma ben visible les dos sigles. Els mercenaris de la UP podrien anar de la mà dels panques del PP, eixos valencianistes que han creat l’Academia Valenciana de la Llengua Catalanana i oficialisat el catala en Valencia. Aço serviria per a neutralisar a CV per una banda i per a fer front a les esquerres per una atra.

En la meua opinio Paquito Camps torna a equivocar-se d’estrategia. Errà quan decidi mantindre la barrera del 5%. Perque si l’haguera ficat en el 3% és possible que l’Entesa s’haguera deslligat en dos o tres partits, i el BNC, que hauria entrat a les Corts ell sol, podria pactar en Camps a canvi de dos o tres conselleries. Ara lo unic que ha conseguit és provocar la colera de tots els partits d’esquerra, que finalment s’uniran contra el PP. Com que Camps s’olora un tripartit a la catalana, ara llança una nova OPA amistosa a la UP, per a deglutitar-la. Pero és que ara, en el Tercer Pacte del Pollastre que ve, Paquito erra els calculs i pot tornar a cagar-la de nou.

I la cagarà perque la UP té suficients vots potencials com per a ajudar a Sentandreu a entrar a les Corts, pero ni de conya per a espentar al PP a obtindre una absoluta que el propi PP ha ficat massa cara (50 diputats). Tembe perque quan els votants potencials de la UP vegen que el seu partit els ha traïcionat de nou passaran a votar enrabiats a Sentandreu, per lo que el PP apenes aprofitarà el vot unioniste. La cagarà ademes perque Coalicio té força suficient per entrar en les Corts sense Miralles. Pero si al final no entra, Camps l’haura cagat de totes formes puix haura dixat fora de les Corts a l’unic partit que de veritat pot impedir un tripartit en el païs.

 

FONT: Llengua Valenciana Blogspot. 26-6-2006.

—————————————————————————–

¿T’agrada l’articul? Pots llegir molts més com este en el meu llibre PER A OFRENAR NOVES GLORIES A VALENCIA. ¡Fes clic en la portada!

portada-sa-lluna-3a

1 comentario (+¿añadir los tuyos?)

  1. J.Ferrer
    Ago 06, 2015 @ 08:17:05

    articul de 2006

    Me gusta

    Responder

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: