Li diuen Pla, encefalograma Pla.

070 plamaragall31eq

“L’any vinent tornare a Castello per a vore cremar les gayates”. Esta frase mitica que segur passarà als anals de l’historia la rubricà el sociata Joan Ignaci Encefalograma Pla, candidat a president de la Generalitat. Pla és un clar eixemple d’eixe dit que resa que quan més suro és algu mes possibilitats té d’arribar llunt en la vida. Que algu que aspira a ser el president de tots els valencians ignore que en una de les festes valencianes més emblematiques com és la Magdalena de Castello les gayates no es cremen mostra que Pla desconeix la cultura valenciana (normal, nomes l’interessa la cultura catalana) i que té un intelecte comparable al de George W. Bush.

En privat, molts sociates admitixen que si Pla va a un concurs d’incompetents el desqualifiquen per dopage. No importa lo mal que ho faça el president de la Generalitat Paquito Camps; és prou en que el comparen en Pla per a pareixer el canciller Otto Von Bismarck al seu costat. Si yo fora alcalde, Pla és el tipo de politic que desijaria tindre en l’oposicio; algu que en el seus erros fera bons els meus. ¡¡¡No perdria l’alcaldia mai!!! Pla està decidit a afonar al PSPC a l’actuar com el peo servil del seu amo Pasqual Maragall. Que si Eurorregio, que si ni una gota d’aigua per als valencians, que Valencia no és nacio pero Catalunya sí… I Pla que diu amen a tot.

A voltes sospite que Joan Ignaci Encefalograma Pla (com li diuen molts ara) és un infiltrat del PP per a afonar el socialisme. Cada volta que obri la boca el seu partit pert vots. De fet, si Pla tinguera un programa diari en el Canal Nueve en un horari de maxima audiencia a on explicara sos punts de vista al poble, el PSPC ni entraria en les Corts. Quan veig als sociates d’uns atres llocs sent enveja. Els sociates catalans defenen lo de Catalunya, els sociates aragonesos lo d’Arago, els manchecs lo de la Mancha… ¿Quín pecat hem comés els valencians per a haver de patir a uns sociates que defenen qualsevol cosa de vinga fora abans que defendre lo de dins de casa?

 

FONT: Critica Social. 14-12-2004.

—————————————————————————–

¿T’agrada l’articul? Pots llegir molts més com este en el meu llibre PER A OFRENAR NOVES GLORIES A VALENCIA. ¡Fes clic en la portada!

portada-sa-lluna-3a

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: