Horiso 2007: Tots units contra el PP.

7forapp

El PP està profundament acomplexat i pels seus complexos ha rebut hosties espectaculars i més que ne rebrà. ¿Recordeu a l’ex–president d’ Espanya José María Aznar tractant de fer-se amic de l’ex-president catala, Jordi Pujol? ¿Qué deu pensar mireusté ara que els seus aliats de CIU s’han fet tan amics del PSOE? ¿Pero qué deu pensar ell, l’adalit de l’unitat d’Espanya, al vore a CIU demanar un estat lliure associat? Che, José Mari, tu parlant catala en l’intimitat i estos de CIU volent trencar Espanya. ¡¡¡¡Uiiiiiiii!!!! ¡De desagraïts el món està ple!

Millor encara ha estat la llei sobre les parelles de fet que trague avant el PP “per a contentar als progres que tanta llanda donen”. ¿I cóm mostren la seua gratitut? El colectiu homosexual votant en massa per PSOE i EU. ¿I qué dir de la gran amistat del Govern del PP i el Grup Prisa? Li han dixat a Prisa que amassara una quantitat de mijos de comunicacio tan gran que inclus pot vulnerar la llei. “¡Aixina no nos criticaran!” -pensaven els peperos-. ¿I cóm li ho han pagat? ¡La SER els ha tirat de la Moncloa d’una patada en el cul! ¡Uiii, pero que desagraïïïïïïïïïts, tu!

I el PP valencià seguix acomplexadet. Primer oficialisa el catala a Valencia ab l’Academia de Zaplana (AZ). Ara pensen fins i tot en ficar la AZ en l’Estatut. “A vore si aixina es contenten els rojos i nos dixen en pau”. ¿I cóm li ho agraïxen? Preparant una coalicio pseudoprogre i pancatalanufa per a desterrar al PP de la Generalitat en les proximes votades nacionals a tota costa (Horiso 2007). PSPC, EUPC, BNC, Esquerra Verda, ERPC, Els Verts, PSAN i Esquerra Catalana tots units contra el partit que feu oficial el catala. ¡És per a pixar-se de tant de riure!

Proponc que els valencianistes tambe nos afegim a eixe proyecte batejat com Horiso 2007. Pero no sumant-nos a la coalicio pancatalanufa sino creant una gran coalicio de partits valencianistes de totes les sensibilitats (CV, ENV, ONV, UV, IRV, PRCV, UCL…) per a obtindre representacio en les Corts i influir en el futur Govern. Unim-nos tots els valencianistes per crear un tercer espai entre els franquistes del PP i la coalicio pseudoprogre. Arribà l’hora de dinamitar el govern facha i catalanoespanyolero del PP. ¡En 2007 cal triturar-lo!

FONT: El Palleter. 31-8-2004.

—————————————————————————–

¿T’agrada l’articul? Pots llegir molts més com este en el meu llibre PER A OFRENAR NOVES GLORIES A VALENCIA. ¡Fes clic en la portada!

portada-sa-lluna-3a

1 comentario (+¿añadir los tuyos?)

  1. J.Ferrer
    Ago 22, 2014 @ 13:13:04

    articul de 2004

    Me gusta

    Responder

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: