Forasters vindran que de casa mos trauran (2/2).

259 eto.1

Quan u mira a França (el païs de la Revolucio Francesa, en la nacio humillada per Adolf Hitler) es pregunta cóm és possible que el fasciste Front Nacional de Jean Marie Le Pen siga la segona força politica. Despres, quan te diuen que els immigrants musulmans de Marsella –per la sola rao de ser molts- volen constituir la Republica Islamica de Marsella, entens per que precisament alli es que es troba el major graner de vots de Le Pen.

No sé si aço mos toca molt de llunt o de prop. Si parle d’Al-Andalus, possiblement li vejam les orelles al llop. Els musulmans són possiblement els més reacis a integrar-se. Pensen que som mosatros els qui mos hem d’adaptar ad ells. Ya hi ha els qui exigixen la llegalisacio de la poligamia o la prohibicio de la festa de Moros i Cristians. Sincerament, si tan maravellos es viure en una teocracia medieval, no sé per que se’n venen a viure aci.

Que molts d’estos immigrants no entenguen que la democracia, la llibertat d’expressio i els drets humans són uns principis innegogiables de la nostra civilisacio, produix un choc cultural de dimensions catedralicies. Mos ha costat massa llevar-mos de damunt l’integrisme catolic com per a abraçar el musulma. Que m’amenacen en assessinar-me pel sol fet de criticar l’islam colma la meua paciencia. ¡Fins ahi podriem arribar! ¡Ya n’hi ha prou!

La multiculturalitat –aplaudida pels bovos- és una estafa. En una nacio deu haber una cultura; la local, la dels natius. I qui vinga de fora l’ha de respectar. Multiculturalitat no, integracio sí. Quan he anat a l’estranger he fet tot lo possible per interessar-me per les costums locals i tractar de ser un més des del primer dia. D’igual forma els forasters s’han d’adaptar als nacionals i no mosatros ad ells. I qui no estiga d’acort que se’n vaja fòra.

Res tinc contra l’immigracio (un fet social que és beneficios i necessari) pero sí del descontrol, l’anarquia i l’injusticia de les que adolixen les politiques del govern d’esta materia, que provoquen uns agravis comparatius molt dificils d’entendre per la classe obrera i que necessariament alimentaran el racisme i la xenofobia en este païs. O se regula com cal els fluxos migratoris o la nostra societat acabarà explotant d’odi d’aci a uns pocs anys.

 

FONT: Llengua Valenciana Blogspot. 16-10-2006.

—————————————————————————–

¿T’agrada l’articul? Pots llegir molts més com este en el meu llibre PER A OFRENAR NOVES GLORIES A VALENCIA. ¡Fes clic en la portada!

portada-sa-lluna-3a

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: