Boicot als productes catalans: qui sembra vents recull tempestats.

133 alcampo1
El politic de ERC Josep Huguet ha montat en colera pel boicot als productes catalans. Diu que és comparable a la persecucio dels judeus a mans dels nazis. Pero realment… ¿quí ha començat este boicot? ¿Quí boicoteja a quí?

1) En quant es produï el canvi electoral en 2004, a ERC li faltà el temps per a pressionar a José Luis Rodríguez Zapatero per a derogar el PHN. Pensarien: “¡Ni una gota d’aigua per als nostres germans del Sur!”.

2) Quan Barcelona quedà descalificada en el concurs per acollir la Copa America de Vela 2007, el seu alcalde, Joan Clos, afirmà que ell preferia que Napols s’adjudicara el torneig en lloc de Valencia capital… Ya ne van dos.

3) A proposit de la candidatura de Madrit per als Jocs Olimpics, Josep Lluïs Carod-Rovira, inicià una dura i polemica campanya de boicot contra ella … Tot aixo, a pesar de que Madrit recolzà a Barcelona en els Jocs del 92.

4) En la cistella de Nadal que sorteja entre els seus clients, La Caixa retirà tots els productes no catalans (com els torrons de Xixona). I aixo a pesar de que la majoria de la clientela de La Caixa es troba fora del seu menut païs.

5) La Generalitat Catalana subvenciona des de fa anys webs que promouen els boicot als productes espanyols. Lo curios és que s’irrite si despres els consumidors espanyols diuen de no volen cava catala pero si d’uns atres llocs.

6) En la Pasarela Gaudi han decidit que no deixaran participar a dissenyadors no catalans. Despres, quan puge com la bromera Cibeles i la Pasarela del Carmen, sempre els quedarà el recurs d’acusar-los de catalanofobia, etc.

7) Per a la Fira del Llibre de Frankfurt 2007, la Generalitat Catalana volia que en l’espai dedicat als lliterats catalans no aparegueren els qui escriuen en espanyol. De no ser per la negativa de la Fira, el boicot hauria eixit avant.

I aixina podriem afegir un infinit etcetera. Ara circula en internet una molt copiosa llista de productes catalans als que boicotejar. I mentres el cava catala cau en picat, les vendes del cava valencià han creixcut més del 400%.

Tiren la pedra i despres amaguen la mà. Catalunya no pot tractar en despotisme als seus clients i despres ficar el crit en cel si no li compren res. El boicot als productes catalans se l’han fet els mateixos catalans ells a soles.

 

FONT: Llengua Valenciana Blogspot. 3-1-2006.

—————————————————————————–

¿T’agrada l’articul? Pots llegir molts més com este en el meu llibre PER A OFRENAR NOVES GLORIES A VALENCIA. ¡Fes clic en la portada!

portada-sa-lluna-3a

 

2 comentarios (+¿añadir los tuyos?)

 1. J.Ferrer
  Ene 26, 2015 @ 18:16:33

  Artícul de 2006

  Me gusta

  Responder

 2. Greg
  Ene 26, 2015 @ 18:50:31

  «A proposit de la candidatura de Madrit per als Jocs Olimpics, Josep Lluïs Carod-Rovira, inicià una dura i polemica campanya de boicot contra ella … Tot aixo, a pesar de que Madrit recolzà a Barcelona en els Jocs del 92.»

  Tens idea de per que punyetes va passar això? Quin benefici esperava treure en Carod Rovira? La veritat sembre em va sorpendre aquesta maniobre més que res perque era a ulls meus poc o gens rentable deixant de banda que fos una malifeta amb molt mala baba.

  Me gusta

  Responder

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: