La Cope som tots.

134 COPE

La prensa lliure és un dels poders més importants que hi ha. Tant és aixina que es convertix en un element vital per a que la democracia puga existir. La majoria de voltes que els politics fan algo és fruit de la denuncia d’un assunt per part dels mijos, la majoria de voltes que un corrupte s’assenta en la banqueta dels acusats és perque algun periodiste intrepit ha destapat un cas que d’una atra manera mai de la vida hauria pogut eixir a la llum.

Espanya no és una democracia. És una dictadura disfrassada de democracia. Prova d’aço és que quan un mig de comunicacio toca els collons al governant, este busca una excusa per a tancar-lo. En Felipe González ya es va tancar Diario 16 i Antena 3 Radio, en Jordi Pujol la COPE Catalunya i per ultim en José María Aznar els periodics vascs Egin i Euskalunon Egunkaria. Els vells costums de la censura franquista persistixen encara hui.

La Generalitat Catalana vol tancar la COPE. Teoricament per “catalanofoba”. En realitat, per ser l’unica emissora que critíca els desmans i la corrupcio del tripartit catala. La Generalitat ha creat una llei mordaça per la qual una academia de comissaris politics (en lloc d’un tribunal) podria tancar un mig de comunicacio si els seus continguts no s’ajusten a la veritat. La veritat segons qui –¿es preguntarà-? La veritat segons el tripartit, clar.

I este model franquiste s’exportarà a tot l’Estat en breu. El dictador José Luis Rodríguez Zapatero mostra aixina el seu talant franquiste i es coloca a l’altura de Miguel Primo de Rivera i Francisco Franco. Les males amistats fan molt, i clar, els amics de ZP son Fidel Castro, Hugo Chávez, Evo Morales, Mohamed VI, Josep Lluïs Carod-Rovira, etc. I clar, de freqüentar estes amistats puix mira, algo se li ha pegat a l’home.

A mi personalment em crida l’atencio que en lo moltissim que mos ha costat conquistar drets basics com el de la llibertat d’expressio, d’informacio i de prensa sempre aparega en escena un antifranquiste que enyora la censura de l’antic regim. Em preocupa molt que vullguen tancar la COPE perque si ho logren vindran més radios darrere. No ataquen una emissora sino a la llibertat d’expressio, d’informacio i de prensa. Mos afecta a tots.

El tir no obstant els està eixint per la culata a lliberticides i amics de la censura. Més de 700.000 persones han firmat ya una iniciativa per a que la Unio Europea (UE) investigue l’acossament de la Generalitat als periodistes en Catalunya en lo que és una reaccio sense precedents en Europa. Si estas a favor de la democracia i del dret dels ciutadans d’estar ben informats, combat la llei mordaça neofranquista. Perque la COPE som tots.

 

FONT: Llengua Valenciana Blogspot. 4-1-2006.

—————————————————————————–

¿T’agrada l’articul? Pots llegir molts més com este en el meu llibre PER A OFRENAR NOVES GLORIES A VALENCIA. ¡Fes clic en la portada!

portada-sa-lluna-3a

1 comentario (+¿añadir los tuyos?)

  1. J.Ferrer
    Feb 03, 2015 @ 09:09:47

    articul de 2006

    Me gusta

    Responder

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: