Esteban González Pons, un «catalaniste faciste» a favor dels PPCC.

128 noucamp

El darrer dissabte 22-10-2005 tota Espanya assisti a un repugnant espectacul d’imperialisme catalanufo. En el Nou Camp, abans del partit de futbol Barcelona-Osasuna, es dugue a terme un acte politic d’exaltacio a favor de l’unitat de les llengües en la participacio de l’actor Joel Joan i un mapa jagant dels països catalans. Tot aço contà ademes en l’efecte multiplicador que constituïx la retransmissio en directe del partit de futbol per la FORTA.

El portaveu del Consell Valencià i Conseller de Relacions Institucionals, Esteban González Pons, digue en el seu habitual to de cinisme: “El deport no pot utilisar-se per a ofendre els sentiments de cap poble ni per a fer propaganda politica del catalanisme fasciste. Un catalanisme que fa de la Comunitat Valenciana i Balears els seus objectius com un dia Alemanya ho feu de Checoslovaquia, Austria i Polonia”. ¡Que valencianiste el noi Pons!

I dic yo que si igual que l’Alemanya nazi tenía el seus colaboradors filonazis en els països ocupats, tambe en Valencia i Balears hi ha colaboracionistes d’eixe “catalanisme fasciste” que diu Pin i Pons. I u d’ells és el propi Pons perque dic yo que en el Nou Camp no podrien fer actes a favor de l’unitat de catala i valencià si no fora perque el PP valencià ha oficialisat el catala en Valencia. I aço convertix en “catalaniste fasciste” al noi Pons.

¿De qué s’escandalisa el noi González Pons? ¿D’un mapa dels Països Catalans en el Nou Camp? Che Pons ¿no t’escandalises de que hi haja mapes dels Països Catalans en els llibres de text de les escoles valencianes? ¿De que en l’assignatura de “Valencià” s’ensenye catala? ¡Pero si en el Canal Noi dixen ben clar que parlem catala! Ya veus, Pons escandalisant-se per un “catalanisme fasciste” que ell és el primer en propagar en la nostra terra.

Suponc que tambe s’escandalisarà de l’acte al Camp Nou, José María Aznar. Sí, sí, és eixe que parla catala en l’intimitat. El mateix. I segur que tambe es troba profundament afectat Eduardo Zaplana, el que creà l’Academia Valenciana de la Llengua Catalana (AVLLC). I per supost Paquito Camps, que ha fet oficial el catala en l’Estatut Valencià. I és clar, Mariano Rajoy, qui digue publicament que l’Estatutet Valencià el fa seu.

Ya que tan escandalisats estan en el PP ¿esborraran el “catalanisme fasciste” i oficialisaran l’Idioma Valencià? ¿I els clubs de futbol valencians declararan persona non grata al president del Barcelona, Joan Laporta? ¿Prendra cartes en l’assunt el Comite Antiviolencia o eixe sols pren mides en contra dels equips menuts? ¿O més be tots estos faran com els fariseus que s’escandalisen per una cosa que ells mateixos són els primers en fer?

 

FONT: Llengua Valenciana Sí. 25-10-2005.

—————————————————————————–

¿T’agrada l’articul? Pots llegir molts més com este en el meu llibre PER A OFRENAR NOVES GLORIES A VALENCIA. ¡Fes clic en la portada!

portada-sa-lluna-3a

 

1 comentario (+¿añadir los tuyos?)

  1. J.Ferrer
    Ene 22, 2015 @ 09:25:05

    articul de 2005

    Me gusta

    Responder

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: