Antologia de la burrera, l’analfabetisme i unes atres catalanoanimalades.

balears

Lo del forums d’internet (valencianistes i catalanufos) no té nom. És impressionant. Alli venen en pla kult molts catalanufos que per a justificar una imaginaria unitat llingüistica i nacional entre valencians i catalans mos aporten arguments cientifics dignes de ser immortalisats en una antologia de l’analfabetisme. Aixina és que d’ara en avant, si Deu vol –i l’editor tambe- publicare periodicament les millors barbaritats. ¡Anim, a vore qui de tots els catalanufos amolla l’animalada més gran, que a final d’any li regalarém les orelles de burro d’or!

1) És evident que el “Principat de Catalunya” no ha existit mai de la vida. A la pregunta de cóm podia Catalunya ser un principat sense haver tingut cap princip mai, un catalanofasciste va respondre en el Forum d’El Palleter que “principat” venia de “principal”, és dir que el comtat de Barcelona era el comtat principal (aço és, el més destacat) de tots els comtats precatalans i que aixo li convertia en “Principat”. Aço és com dir que Alcala de Chivert és un poble “real” (és dir, no és fictici) i que per tant al ser “real” aixo el convertix en Regne.

2) Els catalanofascistes argumenten: “Totes les universitats del món diuen que el Valencià i el catala són la mateixa llengua”. I quan els demanes els documents a on totes les universitats afirmen tal cosa, la merda els cau pel camal perque tals proves no existixen ni existiran. Una universitat és per definicio un forum obert de debat a on un professor pot defendre blanc i un atre negre. Si les universitats apostaren per una sola teoria i no acceptaren la discussio i el debat, dixarien de ser universitats per convertir-se en dictadures intelectuals, és clar.

3) La penya Bon Rollo i el panflet Vilaweb s’han tret de la chistera una lliga de futbol imaginaria: la dels Països Catalans. Aci es computen els resultats dels clubs valencians, balears i catalans quan s’enfronten entre sí en la Lliga Espanyola. Aixina en la temporada 2002-2003 “el Valencia guanyà la lliga dels Païsus i l’aficio valencianista es llançà al carrer per a celebrar-lo” (!!!) mentres que en la 2003-2004 el Barça quedà campeo de la lliga dels Païsus (a pesar del doblet conquistat pel Valencia en la vida real). Qui no es consola és perque no vol.

¿Continuarà…?

 

FONT: Llengua Valenciana Sí. 21-12-2004.

—————————————————————————–

¿T’agrada l’articul? Pots llegir molts més com este en el meu llibre PER A OFRENAR NOVES GLORIES A VALENCIA. ¡Fes clic en la portada!

portada-sa-lluna-3a

3 comentarios (+¿añadir los tuyos?)

 1. Luis Jaime Fr.
  Sep 12, 2014 @ 23:27:48

  Te queda algún odio más para los catalanes? Es que si dices ser tan cristiano como dices y tan evangélico como dices, destilas odio por todos los poros. Chico, haztelo mirar! Has nacido para luchar contra los catalanes? Es que lo parece. Y, además, intentando sacar todos los trapos sucios, que en realidad son apreciaciones sobre aspectos. Nada, ánimo con tu odio y que Dios te bendiga mucho, porque te hace falta.

  Me gusta

  Responder

 2. J.Ferrer
  Sep 13, 2014 @ 08:00:29

  Ahora defender a los valencianos lo llaman odiar a los catalanes. Háztelo mirar. Bendiciones.

  Me gusta

  Responder

 3. Enric Grau
  Sep 14, 2014 @ 16:22:26

  Como siempre, los que tienen la mente engangrenada son incapaces de pensar y por doquier ven odio, pues parece ser que es lo que sienten. Querer que se nos respete como Valencianos no implica odiar a los catalanes. Lo que si parece claro es que los que quieren catalanizarnos o castellanizarnos SI odian a los Valencianos, hasta el punto de desar se catalán antes que valenciano.

  Me gusta

  Responder

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: