El fariseisme de Paco Camps, predica blanc i fa negre.

068 hypocrite_wallpaper

“En acabant Jesus parlà a la gent i als discipuls dient-los:
-Els escribes i els fariseus s’assenten en la catedra de Moises. Per tant, respecteu i compliu lo que ells vos diguen; pero no obreu d’acort ab el seu comportament, perque diuen una cosa i en fan una atra”.
(Mateu 23: 1-3)

Si llegim les descripcions que Jesucrist fa dels fariseus en els Evangelis, pareix que estiguera descrivint ni més ni menys que al president de la Generalitat Valenciana, Paquito Camps, pecador hipocrita que se les dona de sant. Els populars subvencionen a la Fundacio Francisco Franco i es queixen del guerracivilisme de l’esquerra, asseguren defendre la moral cristiana pero no seguixen l’ideari catolic en materia de celules mare, de parelles d’homosexuals o de programacio televisiva, van de lliberals pero ho volen controlar tot fins a llimits de dictadura, presumixen de valencianistes i oficialisen el catala… ¡No es pot ficar un ciri al dimoni i un atre a Deu!

Camps va a totes les misses, lliturgies i provessons, posa cara de bon catolic front a les camares, pero a l’hora de la veritat no complix en allo de donar de beure a l’assedegat i menjar al famolenc puix des de que ell governa, ha aumentat el numero de captadors, pobres i persones sense sostre en Valencia. I Camps res fa per ells. Presumix de valencianiste, mentix al poble quan afirma defendre l’Idioma Valencià (puix en el fondo lo unic que defen és que els valencians parlem catala pero li diem “valencià”). Paquito, mentir és un pecat i ofen a Deu. Camps predica blanc i fa negre, fa del pecat un estil de vida i, com els fariseus, es pega colps de puny en el pit.

I és que contradiccions les tenim tots, ara be contradir-se 24 hores al dia ya no és normal. I una cosa és pecar i una atra fer del pecat un estil de vida. A sovint els millors cristians no són els que van a missa sino els qui mostren un comportament recte i integre, els qui obeixen allo de “Ama a Deu sobre totes les coses i al proxim com a tu mateix”. A sovint darrere de molts dels cristians que s’assenten en primera fila tots els dumenges en la missa, mudats en les seues millors gales, sols hi ha voluntat d’aparentar. De poc val adorar a Deu els dumenges i al diable el restant de la semana. ¿Camps defen la moral cristiana o la doble moral? Obres són amors i no bones raons.

 

FONT: Critica Social. 3-12-2004.

—————————————————————————–

¿T’agrada l’articul? Pots llegir molts més com este en el meu llibre PER A OFRENAR NOVES GLORIES A VALENCIA. ¡Fes clic en la portada!

portada-sa-lluna-3a

1 comentario (+¿añadir los tuyos?)

  1. J.Ferrer
    Sep 05, 2014 @ 14:53:54

    articul de 2004

    Me gusta

    Responder

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: