Realitat virtual catalanufa.

045 pe28

Si el llector ha vist la pelicula “La Matriu (The Matrix)” sabra que tracta d’uns individus que viuen aventures en un món de realitat virtual… Ells les viuen intensament, quasi com si fora el món real… Pero no ho és. És sols una ficcio. Algo aixina passa en els catalanufos, que construixen la seua realitat virtual particular, creada i dissenyada al seu gust i –com en Matrix– acaben pensant que la seua fantasia es corresponen en el món real. Molts confonen cóm els agradaria que fora la societat valenciana (segons ells) en cóm és esta realment. De fet, hi ha alguns casos de negacio de la realitat tan alucinants que deurien ser tractats per psiquiatres o psicolecs. Analisem ara els arguments d’un tal “Vinaros”, catalanufo habitual dels forums valencianistes, i vejam qué diu.

Sobre el seu propi poble, el catalanufo “Vinaros” mos comenta: “Vinaros està en el centre dels Països Catalans, i tant se’n fot dir-se catala o valencià, sols és una paraula”. No content en situar a Vinaros en un païs que no existix, este autentic taliba del catalanofascisme mos continúa ilustrant. Sobre la bandera valenciana mos diu: “Tot el Regne no la va assumir, ya que no arribà mes alla de Valencia ciutat i prou. El Regne de Valencia s’identifica en la quatribarrada i el blau és un insignificant que té la bandera. Parle a nivell de poble ras. Degut a les confusions en el per què del blau, als valencians mos dona igual el blau o no, pero som fidels a les quatre barres. I no parle per Vinaros nomes”. Caram, nomes li ha faltat acabar en un sonor “ ¡Cataluña, una, grande y libre!

O siga, que per a “Vinaros” resulta que el seu poble es troba en el centre dels Païsus Imaginaris, que als vinarossencs els és igual ser valencians o catalans, que la Real Senyera no és la bandera de tota la nacio sino nomes la de la capital i que els valencians nos identifiquem en la bandera de Catalunya. Aixo és lo que es diu realitat virtual. Desgraciadament per ad ell en el món real Vinaros està en Valencia, els Païsus Imaginaris sols existixen en la ment delirant de quatre gats, els valencians no volem ser catalans ni de broma, la Real Senyera és la bandera de tots els valencians i aixina la sentim. Gent aixina que no fa sino negar la realitat en els seus deliris és digna de llastima. Pero d’ilusio tambe se viu.

 

FONT: Llengua Valenciana Sí. 3-9-2004.

—————————————————————————–

¿T’agrada l’articul? Pots llegir molts més com este en el meu llibre PER A OFRENAR NOVES GLORIES A VALENCIA. ¡Fes clic en la portada!

portada-sa-lluna-3a

1 comentario (+¿añadir los tuyos?)

  1. J.Ferrer
    Ago 25, 2014 @ 18:33:53

    articul de 2004

    Me gusta

    Responder

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: