Se’n van els criats d’Estats Units i tornen els lacais de França.

025 4zaplana11

Se’n van els gossos falders d’Estats Units i Gran Bretanya, i tornen els llepaculs de França, Alemanya i Marroc. En les europees, pirrica victoria sociata en Espanya i ample triumfo del Partit Popular Europeu (PPE) en la UE. Encara que estes votades s’han presentat per PP i PSOE com una segona volta de les estatals, la gent no ha entes aixina: són les eleccions europees en la participacio més baixa ab una abstencio historica de més del 50%.

Els candidats no eren els millors. Jaime Mayor Oreja (PP) és un nacionaliste espanyol centraliste i facha que ya s’havia presentat dos voltes a les eleccions vasques i pergue les dos. I ara, tres de tres. Mariano Rajoy li ha obligat a menjar-se el marro de les europees per por a que li fera ombra. Pel que fa a Josep Borrell (PSOE) dimiti en el seu dia de la candidatura a la presidencia d’Espanya per raons de corrupcio. Ahi en Brusseles estan be.

Els ultims anys ab el PP han segut durs: l’alluntament entre Espanya i Europa, la submissio total a Estats Units –que destruï l’Imperi d’Espanya- i a Gran Bretanya –que no retorna Gibraltar- a canvi tan sols d’eixir en una foto, la participacio en una guerra illegal i immoral… Pero a pesar de tot, els peperos són millors negociadors que els sociates i si PSOE pot ser el mal menor a nivell nacional i estatal, a nivell europeu el mal menor es diu PP.

Si estavem mal, ara estarem pijor. Donem la benvinguda a la submissio a França i Alemanya, les concessions al Marroc (entrada de citrics marroquins en perjuï dels valencians, qui sap si la traïcio definitiva al Sahara…), l’abandonament del ventajos Tractat de Niza, el boicot al PHN, l’anticristianisme en la Constitucio Europea, la perdua de subvencions per a l’agricultura, etc. Europa sera antivalenciana cinc anys més gracies a PSOE i PP.

FONT: El Palleter. 16-6-2004.

—————————————————————————–

¿T’agrada l’articul? Pots llegir molts més com este en el meu llibre PER A OFRENAR NOVES GLORIES A VALENCIA. ¡Fes clic en la portada!

portada-sa-lluna-3a

1 comentario (+¿añadir los tuyos?)

  1. J.Ferrer
    Ago 18, 2014 @ 23:12:34

    articul de 2004

    Me gusta

    Responder

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: