Good Bye, Spain (ara em toca riure a mi).

img_jor_0004_06102003

“Good bye, Spain” és un dels lemes acunyats pels jovens vasquistes arraïl de la presentacio del Pla Ibarretxe. El proyecte d’estat lliure associat propugnat pel nacionalisme vasc va vent en popa. És imparable i Madrit ho sap. La Caixa de Pandora per fi s’ha obert, pero qui l’ha destapat ha segut PP i PSOE, els dos partits estatals que tant presumixen de ser els garants de l’unitat d’ Espanya. El PP oficialisà el catala en Valencia i li fa el joc als Païsus Imaginaris de CIU. I el PSOE li fa el cul gros al nacionalisme gallec, vasc i catala, els mateixos que van creixent a costa de furtar-li vots al socialisme. PP i PSOE alimentant al monstruo que ha de devorar-los.

Ara Espanya té un govern debil -el del PSOE- que regix l’Estat en minoria i que necessitarà de nacionalistes disposts a chuplar-li la sanc. Hi ha quatre formacions que reclamen un estat lliure associat (CIU, PNV, EA, NA-BAI). ERC és provable que tambe ho acabe reivindicant. El PSC vol federalisme asimetric. I dos partits més, BNG i CHA, recolzen l’autodeterminacio i possiblement els proyectes citats ades. Yo ya tinc preparada la cerveseta, les borles, i el millor dels meus sofas. La llegislatura promet ser molt pero que molt divertida. ¡Si ha de reventar Espanya puix que revente ya d’una volta! ¿No volien aixo? ¡Puix ya ho tenen! ¡Ara em toca riure a mi!

FONT: El Palleter. 15-6-2004.

—————————————————————————–

¿T’agrada l’articul? Pots llegir molts més com este en el meu llibre PER A OFRENAR NOVES GLORIES A VALENCIA. ¡Fes clic en la portada!

portada-sa-lluna-3a

 

1 comentario (+¿añadir los tuyos?)

  1. J.Ferrer
    Ago 18, 2014 @ 23:12:00

    articul de 2004

    Me gusta

    Responder

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: