Protectorat Etarra de Catalunya.

091 terralliure

Als catalans els agrada inventar-se tituls. Tal és el cas del Principat de Catalunya, principat de faula i contes de fades que no existix precisament per carir de princip. Perque que yo sapia el principat és Asturies. Si ne volen un titul de ben pompos podrien aplicar-se el de Protectorat Etarra de Catalunya. I és que gracies a Josep Lluïs Carod-Rovira, ETA pot assessinar en qualsevol part del món exceptuant en Catalunya. ¡Que be que ha de viure u quan sap que el seu territori es troba totalment a salvo d’extorsions, raptes, coches bomba i tirs en la nuca!

Per contra, aci patim l’assot terroriste de la banda assessina. Per a ETA Valencia és un objectiu preferent. Els molt canalles cada dos per tres explosionen artefactes bomba en el païs, generalment contra interessos turistics en les comarques del Sur. Per sort no sol haver morts, gracies a Deu, pero no dixa de sorprendre que Carod-Rovira que diu que els valencians som catalans i Valencia una regio de Catalunya no estenga el protectorat etarra a la Catalunya Sud, és dir, a Valencia. Curios. Per a lo que volen som catalans, pero per a aço no ho som.

I despres encara hi haura gent –benintencionada, segur- que diga que els catalans són els nostres germans. Pero no mos enganyem. Si Catalunya no esten el protectorat etarra a Valencia –a la que considera catalana- és per la mateixa rao per la que es nega a fer un transvas de l’Ebre als germans del Sur, o per la que boicotegen la Copa America. Per la senzilla rao de que ells no mos consideren germans, sino una mera colonia. ¿Quín germa digne de tal nom pactaria en un terroriste per a que mate al seu germa a canvi de que ad ell no li faça cap de mal?

 

FONT: Llengua Valenciana Sí. 6-3-2005.

—————————————————————————–

¿T’agrada l’articul? Pots llegir molts més com este en el meu llibre PER A OFRENAR NOVES GLORIES A VALENCIA. ¡Fes clic en la portada!

portada-sa-lluna-3a

1 comentario (+¿añadir los tuyos?)

  1. J.Ferrer
    Oct 02, 2014 @ 18:44:29

    articul de 2005

    Me gusta

    Responder

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: