L’Eurorregio: l’ultima palla mental de Maragall.

035 eurorregio

El president catala Pasqual Maragall és un home molt poc pragmatic. Per a fer tertulietes en intelectuals de salo val una mina pero com a politic cero patatero, mireusté. És una vergonya que en un païs com Catalunya a on els jovens barcelonesos han de radicar-se a 50 km. de distancia de la seua ciutat per culpa de la carestia de la vivenda, Maragall tinga entre les seues prioritats construir una eurorregio-macroaragonesa-economica-catalana o com li vullga dir en lloc de resoldre els problemes reals de la gent que és per a lo que li paguen, per cert.

Arc Mediterraneu, Eurorregio… Estos pancatalanufos ya no saben ni quin eufemisme inventar per a impondre els seus Païsus Imaginaris sense que la gent s’escarote. Pero si a l’atre costat dels Pirineus es descollonen de riure en les ocurrencies de Pasqui, els valencians hem d’estar alerta puix pareix que aço és algo més que una simple promesa electoral sociata per a guanyar-se el recolzament de ERC. ¡Pareix que esta volta s’ho creuen i tot!

Ya té collons que un partit que presumix de progressiste tinga per objectiu reconstruir un païs medieval com el Regne d’Arago (¡¡¡¿qué demanaran els conservadors!!!? ¡¡¡¿Tornar al Jurassic!!!?). Ya té collons que eixe fals Regne d’Arago vullga anexionar-se Montpellier, Andorra, Arago, Valencia i Balears (¿i per qué no Murcia, Napols, Sicilia, Sardenya, Neopatria i Jerusalem que tambe eren part del mateix?). Ya té collons que diguen que eixa sera una macrorregio economica (¿qué és llavors l’Unio Europea?). Ya té collons que diguen que cal enfortir els contactes i la cooperacio economica i que despres mos bramen que ni una gota d’aigua als valencians (és un bon principi de colaboracio, ¡fent amics, sí senyor!). Pero lo que més collons té és que s’insistixca en un delirant imperialisme pancatalufo quan Maragall sap be que els valencians ni volem ser catalans ni ho serem mai.

FONT: El Palleter. 26-7-2004.

—————————————————————————–

¿T’agrada l’articul? Pots llegir molts més com este en el meu llibre PER A OFRENAR NOVES GLORIES A VALENCIA. ¡Fes clic en la portada!

portada-sa-lluna-3a

1 comentario (+¿añadir los tuyos?)

  1. J.Ferrer
    Ago 20, 2014 @ 01:43:19

    articul de 2004

    Me gusta

    Responder

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: