25 d’Abril: «¡Gora ETA, ETA vine i mata’ls!».

etacat1

¿S’imaginen una manifestacio de ciutadans francesos en la Castellana clamant per l’anexio d’Espanya a mans de França? ¿S’imaginen que els marroquins es manifestaren en Ceuta i Melilla al crit de “¡Puta Espanya! ¡Ceuta i Melilla marroquines!”? ¿No, veritat? Una concentracio aixina mai sería tolerada per les autoritats espanyoles. Pero en Valencia tot cobra un matis diferent. Aixina és que cada 25 d’Abril cal aguantar que vinguen a insultar-nos a la nostra propia casa uns catalanofascistes malparits que diuen que la Llengua Valenciana no existix, que Valencia és una provincia de Catalunya, que catalans i valencians som germans pero l’aigua de l’Ebre es pert a la mar abans que cedir-nos una gota, que cremen les nostres Senyeres i que clamen que som catalans del Sur.

Lo més fort és que conten en el recolzament de l’esquerra (anti)valenciana (han assistit Josep Ignaci Pastor (PSPC), Gloria Marcos (EUPC), Enric Morera (BNC), Joan Francesc Peris (Esquerra Verda), Toni Cucarella (ERPC), Toni Roderic (Els Verts), Josep Guia (PSAN) i Victor Baeta (Esquerra Catalana)), i en el silenci compliç i covart de la Generalitat, el PP i UV. Pero la gran estrela fon Carod-Rovira (ERC), el mateix que ha fet de Catalunya un protectorat de ETA i que li importa un pet si els etarres assessinen a qualsevol dels tararots valencians que li feyen el joc ad ell i els seus Païsus Imaginaris. Tot ben organisat per Eliseu Climent (ACPC), catalanufo que presumix d’antisistema pero que viu de subvencions i de parar la mà.

Per sort, a la manifestacio nomes participen quatre gats que caben tots en un taxi i sobra puesto. Sols 3.000 assistents segons la policia. I d’eixos, tres quartes parts han vingut en autobusos fletats des de Catalunya. Pero no es tracta de ser pocs o molts. ¿Per qué hem d’aguantar la cremada de Senyeres Valencianes, els cantics de “blavero bo, el blavero mort”, la destrossa de mobiliari urba, les pintades i els tipics brams de “Gora ETA, ETA vine i matal’s!”? Els tribunals han demostrat que els pancatalanufos són els tontos utils que donen soport llogistic a ETA en Valencia. No entenc com si la lluita contra el terrorisme és la prioritat numero 1 de la nacio, es consentixen manifestacions com esta. Alli havia més filoterroristes i colaboradors de ETA per m2 que mai.

FONT: El Palleter. 26-4-2004.

—————————————————————————–

¿T’agrada l’articul? Pots llegir molts més com este en el meu llibre PER A OFRENAR NOVES GLORIES A VALENCIA. ¡Fes clic en la portada!

portada-sa-lluna-3a

1 comentario (+¿añadir los tuyos?)

 1. J.Ferrer
  Abr 27, 2014 @ 08:58:35

  25 d’Abril de fa 10 anys…

  Hui ETA ha passat al femer de l’historia, afortunadament, pero les idees filoterroristes dels pancatalanistes continuen molt presents.

  Me gusta

  Responder

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: