Soc professor i el pin parental encara es queda curt.

Soc professor i sé que hi ha alguns coleges i instituts públics a on l’adoctrinament i la correcció política arriben a uns nivells de sectarisme alarmants. Si els pares saberen fins a quin punt s’adoctrina en les aules hi haurien manifestacions a les portes dels centres docents tots els dies perque la propaganda i el rentat de cervell en les escoles és constant. Des de la meua experiència professional, el pin parental que propon Vox encara es queda curt.

Diu la ministra d’Educació Isabel Celaá que els fills no són propietat dels pares. No sé si potser insinua que són propietat de l’Estat. Si és aixina no estaria malament que Celaá mos fera de cangur alguna que atra fi de semana. Yo li recomanaria a la ministra que es llegira l’artícul 27 de la Constitució que diu, entre unes atres coses, que els pares tenen el dret a que els seus fills reben una educació religiosa i moral d’acort a les seues conviccions pròpies.

Els chiquets no pertanyen als pares pero sí a una família. I si els pares ya no poden educar als seus fills en els seus propis principis i valors és que hem arribat a un estat totalitari. ¿Quí decidix quins són els valors correctes?  ¿El senyor George Soros? Si vol governar una nació que es presente a eleccions a vore quanta gent el vota. ¿Potser l’Estat? Hey, teachers, leave those kids alone! All in all it’s just another brick in the wall.

Tinc una filla menuda  i quan l’envie al colege és per a que estudie anglés, llengua i matemàtiques, no per a que li ensenyen feminisme, ideologia de gènero, lesbianisme, masturbació o països catalans. Si vullc sentir un sermó vaig a l’iglésia, si vullc un mítin vaig al del partit que yo trie. El deure del docent és instruir, transmetre coneiximents, en cap cas rentar el cervell. I els dels pares educar. Un bon professor ensenya a pensar, no qué pensar.

Tampoc voldria que un professor de l’Opus li diguera que el sexe és exclusivament per a procrear o que un docent que siga testimoni de Jehovà li explique que no val la pena fer cap carrera perque l’Armageddon arribarà abans que ella acabe d’estudiar Dret. Gràcies, pero pot guardar-se les seues creences en sa casa. Gràcies, pero quan vullga conéixer la seua opinió li la preguntaré. Gràcies, millor llimite’s a fer classe, que és per a lo que li paguen.

La situació és tan delirant que els centres estan obligats per llei a demanar permís als pares per a fer fotos als seus fills i poder usar-les, pero no per a fer tallers de sexualitat o d’ideologia de gènero. Puc denunciar al centre si publica una foto de ma filla en l’excursió del cole, pero ningú em demana permís per a rentar-li el cervell. ¿Qué volem? ¿Que l’escola siga una fàbrica de zombis? ¿De borregos que no pensen? ¿De clons de Pàvlik Mórozov?

Deya abans que el pin parental de Vox encara es queda curt. Yo aniria més llunt. ¿Per qué considerem nociu el joc i el tabac per als menors pero admissible que els adoctrinen? ¿Per qué acceptar conferències i tallers sectaris que res tenen a vore en el currículum escolar? ¿Per qué no fer una llei integral que prohibixca l’adoctrinament i la propaganda ideològica als menors? I que quan siguen adults que trien lliurement i que vixquen la seua vida com vullguen.

8 comentarios (+¿añadir los tuyos?)

 1. Meteoedu
  Feb 02, 2020 @ 08:42:56

  Totalment d’acord

  Me gusta

  Responder

 2. Vicente
  Feb 04, 2020 @ 17:38:57

  Efectivament.
  Els coleges e instituts Valencians son un niu de fem Catalanista.
  Imposicio de pensaments i ofenses al nostre estat i territori.
  Som Valencians es mes historia que ells, però no tenim els collons de demostrarlo.
  Els Pares callats i cagats ..
  I els politics de Valéncia venense i cobrant diners..per baix ma.
  I espanya no ho veu o…esta en el All, tambe ¡¡¡

  Me gusta

  Responder

 3. elrincnderecs
  Feb 27, 2020 @ 18:04:10

  Em costa molt entendre aquest tipus de post. Com a mestre quan veig que es parla del PIN parental em sembla que qui defén aquesta idea és perquè al cap té que no vol que a l’escola adoctrinen els seus fills, volen adoctrinar-los ells a les seues cases…
  Moltes vegades quan parlem d’açò em de pensar en la postura que tenim com a pares, jo que vull com a pare?,que el meu fill seguisca els meus ideals o que tinga el cap i el seu criteri lliure, sense condicionants per a poder triar el que vulga?
  Pense que tant a l’escola com a casa s’ha de tractar afavorir que l’alumnat siga lliure i independent per a triar els seus camins, seguir les ideologies que ells vulguen, donant tota mena de ferramentes perquè puguen fer això, seguint el seu criteri i sense ser condicionats per ningú.
  Dit açò, no sé quines experiències hauràs tingut tu com a mestre a les escoles que has estat, però jo a la comunitat valenciana encara no m’he trobat a cap docent que pense que està adoctrinant al seu alumnat.

  Me gusta

  Responder

  • J.Ferrer
   Feb 29, 2020 @ 22:02:01

   ¿Tu vols que un chiquet tinga un criteri lliure o que siga educat per l’Estat? ¿Estaries a favor de la reimplantació de la Formación del Espíritu Nacional? Total, aixina ton fill pot comparar les idees que tu li inculques en casa en unes atres idees.No té res de roïn ¿veritat?

   Els chiquets no són propietat de l’Estat. L’Estat no és ningú per a rentar el cervell als chiquets en els imposts de tot lo món.

   Me gusta

   Responder

  • J.Ferrer
   Feb 29, 2020 @ 22:03:34

   «Dit açò, no sé quines experiències hauràs tingut tu com a mestre a les escoles que has estat, però jo a la comunitat valenciana encara no m’he trobat a cap docent que pense que està adoctrinant al seu alumnat».

   Eixe és el problema, que molts adoctrinen i ni tan sols són conscients perque creuen que estan «educant». Pregunta als alumnes la pròxima vegada, a vore si tenen el mateix punt de vista.

   Me gusta

   Responder

 4. elrinconderecs
  Feb 29, 2020 @ 23:58:24

  Anant per passos, a la primera pregunta, jo crec que l’escola pública pot oferir una educació on es formen xiquets amb criteri lliure. La segona pregunta entenc que no fa falta ni contestar-la i respecte a l’última, jo inculcaré al meu fill valors, ideals no. Com ja he dit abans, vull que tinga la capacitat d’ell agafar la informació, reflexionar-la amb els seus criteris i seguir uns ideals o uns altres.
  Si a l’escola o a casa s’inculquen ideals ja està fallant alguna cosa.
  Per últim, és «normal» inculcar microideals a l’alumnat, és molt molt molt complicat ser sempre objectiu perquè cadascú té la seua opinió i això pot condicionar, encara així, recalque que això pot passar en microideals, en el que defensa el PIN parental no són microideals.

  Me gusta

  Responder

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: