V Encontre Mundial de les Families… ¿servirà per a algo?

habemus.0

Done per assentat que l’Esglesia Catolica és la més numerosa del món, que el Papa Joan Pau II fon un home de gran carisma i el seu successor Benet XVI un gran intelectual, que el V Encontre Mundial de les Families sera un acontenyiment de repercussio mundial i que situarà a la sèu acollidora, Valencia capital, en el mapa de tots els informatius del món. De tot aço no tinc cap dubte. Ara be, disculpe’m si opine que un acte tan costos no valdra per a evangelisar a ningu o per a acostar més gent al cristianisme. Sincerament dubte que vaja a ser util.

La prensa mos dira lo de sempre. Que este és el Papa dels jovens, la joventut vol al Papa, l’Esglesia rejovenix, etc. Res més llunt de la realitat. La riuada de jovens que vindrà a Valencia anirà a vore al Papa com qui va a vore a Alejandro Sanz o als Rolling Stones, és dir, a vore una celebritat més que ix per la TV. ¿A on se claven els dumenges tots eixos centenars de mils de jovens que assistiran a l’encontre de les families? En missa segur que no, perque en les parroquies nomes veus que ancians la mija d’edat dels quals és d’uns 65 anys.

Vivim un temps en que se li concedixen drets als simis (que me pareix be) mentres se li nega el més elemental dels drets, el de la vida, a decenes de mils d’embrions (de sers humans) que són abortats (assessinats) cada any. Vivim un temps en que les parelles desprecien el sacrament del matrimoni i fan vida de casats sense estar-ho, un temps en que segons totes les estadistiques l’immensa majoria dels jovens “passa de la religio” i “desconfia molt de l’Esglesia”, un temps en que venen cures i monges de Sudamerica per falta de vocacions aci.

Vivim un temps en que els partits d’esquerres consideren progressiste l’islam i una remora el cristianisme, i que impulsen un llaïcisme atroç que vol reduir la religio a una cosa d’anar per casa. I els politics dels partits de dreta que abans votaven contra la llei del divorç hui estan tots divorciats i tornats a casar en dònes 30 anys més jovens. I els que abans votaven en contra d’investigar en celules mare han segut els primers en autorisar-les. L’ateisme per l’esquerra i el fariseisme per la dreta volen estrangular al cristianisme i erradicar-lo poc a poc.

L’Esglesia Catolica pert fidels a favor del protestantisme en America, de l’ateisme en Europa i de l’islam en Africa. Esta és la cruda realitat i no la que mos contarà el Canal Noi. Per lo tant em pregunte ¿servirà d’algo este encontre? L’Esglesia deuria recapacitar i replantejar la seua estrategia si vol que les coses canvien. Un païs no pot ficar-se d’esquenes a Deu, negar la seua existencia o viure la vida com si no existira. Perque quan eixe dia aplega ya no hi ha cap diferencia entre un animal que te gruny quan t’acostes al seu menjar i un ser huma.

 

FONT: Llengua Valenciana Blogspot. 9-5-2006.

—————————————————————————–

¿T’agrada l’articul? Pots llegir molts més com este en el meu llibre PER A OFRENAR NOVES GLORIES A VALENCIA. ¡Fes clic en la portada!

portada-sa-lluna-3a

1 comentario (+¿añadir los tuyos?)

  1. J.Ferrer
    Ago 02, 2015 @ 09:49:10

    articul de 2006

    Me gusta

    Responder

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: