¡Brinde en cava valencià pel boicot a Catalunya!

075 cava

El boicot al cava catala ha sortit efecte. L’ultracatalanufo cap de ERC Josep Lluïs Carod-Rovira es permete boicotejar la candidatura de Madrit als Jocs Olimpics de 2012 i la Llengua Valenciana. I en aixo sols ha conseguit que madrilenys i valencians hagen segut els més actius a l’hora de contraatacar boicotejant el cava catala, que ya acumula perdues multimillonaries i que ha dut a Carod-Rovira a disculpar-se. I és que des de sempre als catalans han tingut el punt debil en la cartera. Ahi és a on els fa mal… La pela és la pela.

Pero el boicot no deu llimitar-se nomes al cava. ¡Res de comprar en Caprabo, tots a Mercadona i Consum! Res de posar els estalvis en Caixa Catalunya, La Caixa o el Banc Sabadell Atlantic tenint entitats com Bancaixa, Caixa d’Aforros del Mediterraneu, Ruralcaixa… Estos Nadals, en lloc de comprar productes catalans mirem be el lloc de procedencia i comprem vins i cava d’Utiel-Requena, torrons de Xixona, calcer d’Elig, joguets d’Ibi, roba feta en Valencia, llibres en Normes d’El Puig… I si vols fer un bon regal estos Nadals, ceramica de Lladro.

Pero ficats a boicotejar… ¿Qué tal l’Expo de Saragossa 2008? Una exposicio sobre l’aigua que es cimenta en l’egoisme i l’insolidaritat que humilla els sentiments dels valencians ben val que cap valencià vaja a visitar-la. I l’Academia de Zaplana prepara com a regal enverinat de Nadal la denominacio “valencià-catala” per a l’idioma que parlem pels valencians. Responsable d’este monstruo catalanufo i desvalencianisador és Paquito Camps, president de la Generalitat Catalano-Valenciana. Tambe ells es mereixen un boicot. Pero en forma de vots.

 

FONT: Critica Social. 22-12-2004.

—————————————————————————–

¿T’agrada l’articul? Pots llegir molts més com este en el meu llibre PER A OFRENAR NOVES GLORIES A VALENCIA. ¡Fes clic en la portada!

portada-sa-lluna-3a

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: