Universitat Sant Vicent Martir, la primera factoria d’ateus de Valencia.

027 manifestaciones

“¡Hem de cremar a tots els cures en una foguera en mig de la plaça!”. “¡Sí, i violar a les monges!”. “¡I cremar totes les esglesies o millor encara, reconvertir-les en algo util, com per eixemple biblioteques!”. Estes frases són absolutament reals i no me les invente yo. Perteneixen a universitaris que cursen una carrera en Edetania, la futura Universitat Catolica Sant Vicent Martir. Algo té eixe centre que entres en fe i ixes convertit en Josip Stalin.

Si tots els coleges foren religiosos en la practica, s’acabaria en el cristianisme en tan sols una generacio. Els tios més rojos i més anticlericals i les ties més putes que conec han eixit de coleges religiosos. Aixo de que “no hi bon comuniste que no haja segut seminariste” és veritat. Per sort, la meua neboda estudia en un colege llaic. Millor. De lo contrari igual acabaria currant d’actriu porno en un film el dia menys pensat. I millor que no.

Em relata un amic que estudia magisteri en Edetania que alli hi ha una opressio catolica bestial. “Mos obliguen a assisitir a classe tots els dies, si faltes algun dia li envien una carteta als teus pares, com si tingueres huit anys, t’obliguen a assistir a la conferencia del cardenal o del retor de torn baix amenaça de suspendre’t en cas de no fer-ho, són una autentica mafia que s’embojaca tots els diners i no reinvertix en instalacions (…)” -em diu-.

Este jove de qui parle era cristia abans d’entrar a estudiar en Edetania. Hui és ateu i anticlerical. És increïble pero despres de tants fracassos encara hi ha gent que no es percata de que la forma d’expandir el cristianisme no pot ser a base d’hosties. Mireu si no lo que passa en els instituts. Els professors catalanufos coaccionen als seus alumnes i estos es reboten i es passen a l’espanyol. Res de lo que entra per imposicio, entra de bon gust mai.

Quaranta anys de nacionalcatolicisme sols han servit per a que hui la mitat de la joventut valenciana siga atea i l’atra mitat crega en Deu pero no en l’esglesia. Aixina i tot, seguim en les de sempre. O pijor, puix pareix que ara l’Universitat Cardenal Herrera CEU tambe pot fer un gir al nacionalcatolicisme. ¿Pero quan deprendrem que l’evangelisacio es conseguix en bones paraules i un eixemple intachable i no a base de sembrar l’odi i la por?

FONT: El Palleter. 28-6-2004.

—————————————————————————–

¿T’agrada l’articul? Pots llegir molts més com este en el meu llibre PER A OFRENAR NOVES GLORIES A VALENCIA. ¡Fes clic en la portada!

portada-sa-lluna-3a

1 comentario (+¿añadir los tuyos?)

 1. Davit
  Jun 23, 2014 @ 08:49:41

  ¡¡Vinga!! Lo lamente tio pero no pot fer-se un artícul més demagògic. Yo no sé quin problema teniu els protestants en els cristians catòlics. Estic aborrit de vore catòlics comprensius i conciliatius en els protestants pero protestants que a la que poden diuen de tot de l’Iglésia (en tal de conseguir adeptes, yo que sé).

  Sincerament, quina decepció.

  Firmat: Un catòlic, que ha anat a colege catòlic.

  Me gusta

  Responder

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: