La visita de Benet XVI i l’hipocresia de sociates i peperos.

ZPpapa

Benet XVI és algo més que una mera celebritat que ix molt per la TV. És molt més que el cap d’estat d’un païs. És molt més que el Papa de l’Esglesia Catolica. Benet XVI és la representacio d’uns valors morals, d’un ideari, d’un estil de vida propis de la doctrina catolica. Ho dic tot aço perque  em dona la sensacio de que els politics han anat a donar-li la benvinguda al “personage” pero no a lo que el personage representa en sí.

¿A qué va José Luis Rodríguez Zapatero a donar la benvinguda al Papa? ZP desprecia la familia tradicional, ha llegalisat els matrimonis homosexuals en dret d’adopcio de chiquets, patix d’islamofilia i catolicofobia i es planteja molt seriosament llegalisar l’abortament lliure i l’eutanasia activa la proxima llegislatura, si trau l’absoluta. Valent hipocrita este socialiste que acodix a fer el paripe davant un pontifex al que en realitat desprecia sí o sí.

Pijor encara és el PP. ¡Quín paperot feu Paquito Camps! El PP valencià autorisà en el seu dia les unions de fet de parelles homosexuals i les investigacions en celules mare embrionaries. El PP ademes està a favor del divorç, de l’abortament i de negociar en els terroristes de ETA (José María Aznar i Mariano Rajoy ho varen fer). I estos peperos, hereus del fariseus descrits en els Evangelis, són els que en acabant van els dumenges a la missa de 12.

Les males llengües apunten que l’orientacio sexual de l’alcaldessa de Valencia Rita Barberà no és precisament la que millor combrega en l’ideari catolic. Tres quarts de lo mateix diuen d’Elena Bastidas, alcaldessa d’Alzira i tambe del PP, que fins a l’ultim moment ha lluitat perque Benet XVI visitara sa ciutat. Si tot aço és cert (yo no em gite en els seus llits i no ho puc saber) novament hem assistit a una atra farsa teatral del PP.

No mos podem dixar tampoc a gais, lesbianes, bisexuals, transexuals i demes progres que s’han dedicat a fer uns actes antiPapa en l’anim de crispar. Ningu fa una marcha antigai quan ells fan el dia de l’orgull gai. Pero quan ve el Papa a la nostra nacio sí que saben vindre a brofegar i a provocar. És l’intolerancia dels tolerants. Aixo sí, els mateixos que no et respecten si penses distint ad ells te diuen homofop i fasciste si no els dones la rao.

De nou una cort de fariseus, hipocrites i pilotes s’han reunit al voltant de Benet XVI tan sols per a fer-se la foto puix els seus actes diaris choquen de ple contra la figura del Papa i lo que simbolisa. Si són contraris a l’ideari catolic… ¿per qué acodixen al V EMF? Haguera segut més coherent inventar-se una excusa diplomatica d’ultima hora i haver-se quedat en casa. Ahi hagueren estat be. En el V EMF sociates i peperos estaven de més.

 

FONT: Llengua Valenciana Blogspot. 15-7-2006.

—————————————————————————–

¿T’agrada l’articul? Pots llegir molts més com este en el meu llibre PER A OFRENAR NOVES GLORIES A VALENCIA. ¡Fes clic en la portada!

portada-sa-lluna-3a

1 comentario (+¿añadir los tuyos?)

  1. J.Ferrer
    Ago 08, 2015 @ 08:00:47

    articul de 2006

    Me gusta

    Responder

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: