¿Per a quan un Miss Nacio Valenciana?

085 versus4

Pot ser que en Espanya els concursos de bellea no conten en cap de prestigi ni rellevancia social (en lo qual s’està desperdiciant una sucossisima oportunitat de negoci que aprofiten països com Veneçuela o Puerto Rico). De fet, a ben pocs els interessa el Miss Espanya; espectacul cada volta més devaluat pels constants escandals de corrupcio i favoritisme que espanten patrocinadors i espectadors per igual. El Miss Espanya està més trucat que una escopeta de fira; les concursants són horribles, van mal maquillades i pentinades, i no saben ni parlar, etc.

El Miss Espanya és un horror carent de tradicio i serietat, un concurs avorrit, llamentable, gens professional i de mal gust. Pero els certamens de misses són importants; fomenten l’image i el prestigi d’un estat, el “situen al mapa” puix el Miss Univers ix en tots els noticiers i el nom del païs que té algu entre les finalistes s’escolta per tot lo món. Aço fomenta el turisme (li vindria be a Valencia, que té molts visitants europeus pero pocs de Canada, Estats Units, Japo o Australia) i l’image de ser una nacio bella i no sols en dònes sino en general en tot.

Que un concurs de bellea fet d’una forma seria, responsable i professional constituix un negoci molt suculent i una excelent promocio internacional ho saben i molt be en Veneçuela, “el païs de les dones fermoses” com ya se li coneix en tot lo món. És per aço que potser caldria crear el Miss Nacio Valenciana al marge del cutre Miss Espanya. Les candidates no es presentarien per provincies sino per comarques, no participarien en el Miss Espanya, sino que la vencedora del concurs valencià representaria de forma directa a Valencia en el món.

Es tracta de construir una industria de la bellea com Veneçuela o Puerto Rico, dos autentiques superpotencies de la fermosura, que el païs siga una gran fabrica de regines del Miss Univers, Miss Món, Miss Internacional… Es recorreria a la cirugia i a assessors que li ensenyaren a les chiques idiomes, a parlar correctament en public, a pentinar-se i maquillar-se com cal, a lluir una elegancia i un caminar sensual, etc. En resum, que feren d’elles grans dives, regines de la bellea. Els empresaris de la construccio i el turisme podrien financiar molt be tot aço.

 

FONT: Critica Social. 15-2-2005.

—————————————————————————–

¿T’agrada l’articul? Pots llegir molts més com este en el meu llibre PER A OFRENAR NOVES GLORIES A VALENCIA. ¡Fes clic en la portada!

portada-sa-lluna-3a

1 comentario (+¿añadir los tuyos?)

  1. J.Ferrer
    Sep 17, 2014 @ 13:40:02

    En la foto Miss Veneçuela 2002 i Miss Burgos 2004. Troba les 7 diferències.

    Me gusta

    Responder

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: