¿Per a quan una llei eficaç contra els maltractaments?

032maltracte

Que els arbres no mos tapen el bosc. Valencia no té un problema de violencia domestica sino de violencia a seques. Valencia és una nacio a on un etarra et pega un tir en la nuca i passa set anys en preso. Valencia és una nacio a on un nazi t’assessina a la porta d’una discoteca tan sols que per divertir-se i passa dos anys en preso. ¿Qué li pot ocorrer llavors a un home que maltracta sistematicament a la seua dona? Puix evidentment res. I res li passarà mentres tingam lleis que velen pels drets dels bochins i no pels de les victimes, que és com hauria de ser.

La llei contra la violencia de sexe que prepara el PSOE és inconstitucional ya que fa que una maltractadora reba un castic menor que un maltractador pel sol fet de ser dona. Per al PSOE una dona no pot matractar fisica ni psicologicament al seu home, ni enverinar-lo, ni atacar per zels a la nova parella del seu ex-marit, ni tampoc a un ancia o un discapacitat, ni llançar al contenidor del fem a un bebe recent naixcut, ni ser lesbiana i maltractar a sa parella… ¿Acas hi ha victimes de segona que mereixen menor proteccio que unes atres? Al pareixer, sí.

En esta lacra que mata més que el terrorisme tan sols s’acabarà quan hi haja mà dura contra els maltractadors. Si un individu sabera que per maltractar a la seua parella li van a caure trenta anys de preso i la perpetua si la mata, no s’atreviria a fer-li cap mal. Pero si el castic que reps per torturar i assessinar a la teua parella és el de tres anyets en preso i despres a casa, llavors compensa soterrar-la. Nomes quan hi haja condenes tan fortes que tinguen un espectacular efecte disuasori per a l’agressor, descendirà el numero de victimes en el nostre païs.

Unes atres mides poden ser punir les falses denuncies per maltractament (habituals en separacions i divorços) en igual severitat que el maltracte en sí, l’immediat ingrés en preso en cas de violacio del regim d’alluntament (ara les victimes se’n van de casa i els agressors passejen tranquilament pel carrer), la perdua de la custodia dels fills per al maltractador, promoure la contractacio de les victimes en sucoses ventages fiscals per als empresaris, fomentar l’igualtat de sexes des de l’escola, ajuda juridica i psicologica gratuïta per a victimes, etc.

FONT: Critica Social. 21-7-2004.

—————————————————————————–

¿T’agrada l’articul? Pots llegir molts més com este en el meu llibre PER A OFRENAR NOVES GLORIES A VALENCIA. ¡Fes clic en la portada!

portada-sa-lluna-3a

1 comentario (+¿añadir los tuyos?)

  1. J.Ferrer
    Ago 19, 2014 @ 09:35:46

    articul de 2004

    Me gusta

    Responder

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: