Els okupes del valencianisme.

Des de fa unes décades cap ací s’ha produït un autèntic desembarc de botiflers en el món valencianiste. Podríem nomenar-los els okupes del valencianisme. Es tracta de gent profundament antivalenciana que no obstant fingix més valenciania que ningú per tal d’obtindre un rèdit electoral. Els dos eixemples més clars d’este valencinisme són la màfia del Partido Popular (PP) per la dreta i els nois de Compromís pel País Català, per l’esquerra.

L’última okupació correspon a Vox. S’emboliquen en la Real Senyera pero volen eliminar el nostre Estatut d’autonomia. Viuen del fantasma de ETA igual que uns atres viuen del fantasma de Franco: perque perseguir fantasmes és més senzill que denunciar que Valéncia és l’autonomia pijor finançada [més espoliada] d’Espanya. Reclamen un model territorial del sigle XIX. Voldrien ser El Palleter pero no passen de ser Martínez el Facha.

Diuen en Vox que 17 comunitats autònomes suponen un gran balafiament i que per tant cal suprimir-les. I dic yo… si es tracta de no balafiar ¿per qué no proponen eliminar les 50 províncies? ¿Qué és més? ¿17 o 50? I si cal estalviar diners ¿per qué no reduir el número d’ajuntaments? El Regne Unit té 400 ajuntaments i Espanya vora 9.000 (en 20 millons d’habitants menys que Regne Unit) pero clar, el problema són les 17 comunitats autònomes.

Vox vol un atre Decret de Nova Planta com el que va fer Felip V per a que els valencians tingam zero autogovern. Evidentment, cal ser molt imbècil, molt cínic o molt traïdor per a dir que això és bo per al poble valencià. El sol fet de votar per Vox ya és un contrafur en sí mateix, pero lo que és molt més gros encara: que algú puga afirmar públicament que és valencianiste i a l’hora defendre este partit polític implica una falta de coherència total.

Diu la Santa Bíblia que si la sal pert el seu sabor ya no val per a res. Lo mateix passa en el valencianisme. Si el valencinisme reclama eliminar l’autonomia valenciana i que mos dirigixquen per control remot des de Madriz… en eixe cas no és valencianisme; és centralisme madrileny, per més que s’embolique en la Senyera. Si la sal no sala, si el valencianisme no valencianisa ¿de qué mos valdrà? ¡Vox és botifler i traïdor el qui el vote!

Anuncios

10 comentarios (+¿añadir los tuyos?)

 1. Adrian
  Ago 21, 2018 @ 07:08:37

  Mira que he podido leer mentiras, a través de lugares insospechados. Pero las mentiras que aquí se relatan, se llevan la palma. No tienes ni pajolera idea de lo que estás hablando. Y ahora me recriminarás el comentario en español. Me la sopla, después de tanta mentira y calumnia, con el único fin y objetivo que, el mero desprestigio. ¿Te habrás quedado contento y todo? Vaya tela. No es lo mismo destruir una autonomía, que reclamar competencias de las mismas con el único fin de que estas sean iguales en cualquier lugar de España y para todos los españoles. ¿No serás tu otro okupa del valencianismo disfrazado de valencianista, con oscuros objetivos?

  Me gusta

  Responder

 2. Adrian
  Ago 21, 2018 @ 17:32:53

  A ver si el que no te enteras eres tú. Que me muestras que tenga credibilidad, ¿El confidencial autonómico?. Por el amor de Dios. ¿En ese tipo de panfletos basas tu post? ¿Has leído el programa oficial de Vox? Particularmente creo que no. Yo si que lo he leído de principio a fin. Sigues sin dar ningún fundamento a lo que dices. Tan sólo veo intento de desprestigio “sin más”. Infórmate mejor, a ver si te enteras.

  Me gusta

  Responder

  • J.Ferrer
   Ago 21, 2018 @ 19:48:31

   Sí, he llegit el programa electoral de Vox. Qui no l’ha llegit eres tu. I si l’has llegit tens problemes de comprensió llectora molt greus.

   Artícul 1.1 del Programa de Vox:

   PROPUESTAS
   1. 1. Un Estado sin Autonomías
   1.
   Supresión de los Parlamentos Autonómicos. El Modelo de Estado de VOX es: Un solo Gobierno y un solo Parlamento
   para un solo pueblo soberano y que reconozca e integre los hechos diferenciales lingüístico-culturales, jurídico-forales e insulares característicos de nuestro país. El Estado unitario español se descentraliza en favor de entidades locales autónomas, los Municipios, una autonomía municipal profundamente arraigada en la sociedad española a partir de la
   cual se genera nuestra estructura territorial propiamente constitucional.

   Pàg 6 del Programa de Vox:
   http://www.voxespana.es/wp-content/uploads/2015/12/Programa-electoral-VOX-26-J.pdf

   Me gusta

   Responder

 3. Miguel Hernandez
  Ago 22, 2018 @ 11:18:18

  Encà que VOX siga centraliste i meseter es l’unic que defensa nostra llengua.

  Me gusta

  Responder

 4. J.Ferrer
  Ago 24, 2018 @ 12:43:29

  24-8-2018.

  Editem l’artícul afegint este paràgraf:

  Vox vol un atre Decret de Nova Planta com el que va fer Felip V per a que els valencians tingam zero autogovern. Evidentment, cal ser molt imbècil, molt cínic o molt traïdor per a dir que això és bo per al poble valencià. El sol fet de votar per Vox ya és un contrafur en sí mateix, pero lo que és molt més gros encara: que algú puga afirmar públicament que és valencianiste i a l’hora defendre este partit polític implica una falta de coherència total.

  Salutacions.

  Me gusta

  Responder

 5. As
  Ago 25, 2018 @ 13:50:16

  Suiza, un país del tamaño de Extremadura con 26 cantones, tiene el sueldo más alto del mundo. Menos mal que las autonomías traen la pobreza…

  https://www.msn.com/es-es/dinero/formacion-empleo/los-pa%C3%ADses-con-los-sueldos-m%C3%A1s-altos-del-mundo/ar-AAwwPnW?li=BBpm8Mj&ocid=mailsignout

  Me gusta

  Responder

 6. Jose
  Ago 26, 2018 @ 18:05:03

  Molt bon articul, Josue. M’ha agradat molt lo de la sal. En realitat, es una paradoxa, tindre que votar als que pretenen fer-nos desapareixer per a ser, pero alguns seguixen sense entendre o no ho volen fer.
  Adri, deuries de calmar-te un poc. A voltes, el elegir una opcio no te perque ser la millor. Tot te solucio, pero dialogant.

  Me gusta

  Responder

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: