El país dels idiotes.

En el país dels idiotes afirmen en rotunditat que és impossible que Catalunya s’independise perque la Constitució ho prohibix i un minut més tart pronostiquen que si s’arriba a independisar li ocorreria tal o qual calamitat. A vore, ¿pero no havien dit que era impossible? ¿Pero en qué quedem? ¿Pot independisar-se o no pot?

En el país dels idiotes diuen que Donald Trump és raciste perque vol construir un mur en la frontera en Mèxic. Pero el país dels idiotes té tres murs: en Ceuta, en Melilla i en Gibraltar. Caldria derribar-los i deixar entrar a cinccents millons d’africans. Fronteras abiertas, papeles pa tos, tos pa dentro. Lo contrari és racisme.

En el país dels idiotes la gent diu que els polítics són uns lladres i que no tenen vergonya. Els votants es queixen com si els governants estigueren en el poder per haver perpetrat un colp d’estat o com si no els haguera triat ningú. Quan els idiotes per fi et confessen per qui han votat, et dones conte que encara els furten poc.

En el país dels idiotes la gent es posa un llacet rosa en solidaritat en les dònes en càncer de mama i acte seguit vota per una dreta casposa i mafiosa que privatisa la sanitat. ¿I qué será millor per a curar el càncer? ¿Una sanitat pública forta i gratuïta o un llacet rosa? ¡El llacet resulta més curatiu! ¡No tinga vosté cap de dubte!

En el país dels idiotes els de la religió de la pau cometen atentats terroristes. Quan hi ha una matança la gent es posa un perfil en Facebook:  “Tots som Barcelona”, “Tots som Madrit”, etc. En acabant vota per una esquerra chupiguay que permet les mesquites salafistes. La yihad es combat en perfils de Facebook en el país dels idiotes.

 

Anuncios

1 comentario (+¿añadir los tuyos?)

  1. Loam
    Oct 13, 2017 @ 01:10:50

    “Què, ens fem unes palletes?” Li va dir Rivera a Rajoy

    Me gusta

    Responder

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: