Descarregar debades Els assessinats de la rue Morgue.

Estem d’enhorabona. El bloc cumplix un any de vida i per això volem celebrar-ho d’una forma especial. Inaugurem una nova secció en la pàgina: «Llibres debades» es diu. En ella trobareu obres que podreu descarregar de forma completament gratuïta.

La primera d’elles és Els assessinats de la rue Morgue d’Edgar Allan Poe. És una traducció de l’anglés a la Llengua Valenciana que vaig fer en 2008 i que em serví per a obtindre el títul de professor de Llengua Valenciana per Lo Rat Penat.

La podeu descarregar absolutament de bades i teniu permís per a imprimir-la, enviar-la per correu-e, passar-li-la als vostres amics, etc. És la primera (i millor) novela policiaca de l’història i conta en un pròlec del poeta Anfós Ramon. Feliç llectura.

Per a descarregar-ho puncha ací:

–> Els assessinats de la rue Morgue.

4 comentarios (+¿añadir los tuyos?)

  1. Miguel Ángel
    Oct 05, 2010 @ 08:42:09

    Fuiste mi profesor, que grande eres, a ver si nos vemos algún día por ahí, alguna conferencia del gav o en el 9 de octubre 😀
    gracias por la traducción

    Me gusta

    Responder

  2. Alcoy
    Dic 30, 2010 @ 10:46:37

    Enhorabona amic. He llegit el llibre i simplement m’ha entusiasmat. Fan falta moltes més traduccions a la llengua valenciana. Gràcies pel treball fet.

    Me gusta

    Responder

Deja un comentario